Preporučujemo da posjetite neke od destinacija koje predstavljamo

MOSTAR

Mostar je grad sunca i zelenila, grad kontrasta, širokih ulica i uskih uličica, tradicionalnog Kujundžiluka i suvremenog središta, grad tradicije i kulture.

MEĐUGORJE

Nakon 1981.g. Međugorje postaje napoznatije i najposjećenije hodočasničko mjesto i svetište u ovom dijelu Evrope koje su posjetili milijuni hodočasnika.

POČITELJ

Počitelj je historijsko naselje orijentalno-mediteranskog karaktera smješteno u dolini rijeke Neretve i jedna od najljepših kulturno-historijskih cjelina u BiH.

HUTOVO BLATO

Ptičji rezervat i park prirode na jugu Bosne i Hercegovine bogat močvarnim biljkama. To je močvara koja se stvara procesima podzemnog vodenog sustava rijeke Krupe.

ŽITOMISLIĆ

Manastir Žitomislić je jedan od kulturno najznačajnijih pravoslavnih manastira Hercegovine iz 16. vijeka, a posvećen je Blagovještenju Presvete Bogorodice.

BLAGAJ

Tu se nalazi izvor rijeke Bune, najveći u Europi, iz kojeg izvire ispod litice visoke više stotina metara. Iz izvora izlazi 43 kubika vode u sekundi.

DUBROVNIK

Upijte divne dojmove o jednom od najljepših mediteranskih gradova. Fantastične vizure mame na fotografiranje, a motivi koje bilježite uvijek iznova zadivljuju.

MLJET

Mljet je za mnoge turiste jedan od otoka izgubljenih na pučini. Ne dozvolite da krajolik, koji se spominje u pričama o Odiseju i za Vas ostane neotkriven.

PELJEŠAC

Poluotok Pelješac je uz istarski poluotok, najveći na jadranskoj obali. Svoje čari Pelješac duguje podjednako crkvama i plemićkim vilama, i izvrsnim crnim vinima.

DELTA NERETVE

Fotosafari Delta Neretve 25 km - izlet do delte rijeke Neretve (Opuzen), vožnja tradicionalnim neretvanskim lađama deltom Neretve uz bogati fish piknik.

STON

Ston 20 km - glasovit po solanama i uzgoju kamenica. Obala uz gradić, uzduž kanala i u uvalu Prapratna prikladne su za kupanje, ribolov i podvodni ribolov.

KORČULA

Otok je bio naseljen još u pretpovijesti što potvrđuju brojni nalazi. U glavnom gradu Korčuli je kuća za koju se vjeruje da je u njoj rođen Marko Polo 1254.g.